Профорієнтаційна зустріч з курсантами Національної академії внутрішніх справ

В рамках співпраці Лісниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського з Національною академією внутрішніх справ курсанти 2, 3 курсів разом зі своїм викладачем провели профорієнтаційну зустріч з учнями 7, 8, 9, 10, 11 класів. Майбутні слідчі, експерти, криміналісти ознайомили присутніх з особливостями вступу, навчання, проживання, можливостями для самореалізації (на базі академії народний аматорський колектив ансамбль пісні і танцю НАВС, підрозділ барабанщиць) в своєму закладі. А також перспективами, які чекають на випускників Національної академії внутрішніх справ.

Адже, кожен з них є частиною непростого періоду реформування. На них покладені великі надії. Юним правоохоронцям необхідно тримати дуже високу планку. Навчання в Національній академії внутрішніх справ – можливість здобути якісну освіту, опанувати ази поліцейської професії, працювати заради безпеки людей.


/Files/images/20170504_152840.jpg /Files/images/20170504_152845.jpg

На сьогодні в Україні, як і у всьому світі, найвищою цінністю визначено забезпечення прав та свобод людини та громадянина. Особливу увагу приділено неповнолітнім, які є однією з найнезахищеніших верств населення, що обумовлює необхідність створення особливих умов для забезпечення та реалізації їхніх прав. Оскільки курсанти, слухачі та ад’юктанти академії залучені до додаткової практичної підготовки (несення служби та охорона публічного порядку в столичному метрополітені), то хто як не вони можуть та повинні проводити бесіди з питань правової відповідальності неповнолітніх. Учні дізналися та поглибили свої знання з правознавства з правової відповідальності та заходів впливу, що застосовуються до неповнолітніх у разі вчинення ними правопорушення.

В процесі спілкування учні мали можливість переглянути відеоматеріали про академію, ознайомитися не лише з навчальною діяльністю курсантів, але й з культурними заходами, спортивним життям в їх альма матер.

Зустріч вийшла цікавою, насиченою та змістовною. Задоволення отримали як курсанти так і учні нашої школи.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.