Вітаємо Трегубенко Катерину з перемогою у конкурсі учнівських робіт, присвячених життю і діяльності Михайла Грушевського

Відповідно до Указу Президента України від 9 лютого 2015 року № 63/2015 «Про відзначення 150­річчя від дня народження Михайла Грушевського» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року № 586 з метою вшанування пам’яті видатного українського державного політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки, історика і організатора української науки, в навчальних закладах Київщини проведено різноманітні заходи: тематичні уроки, наукові конференції, читання, конкурси. Юні обдаровання Київщини також стали учасниками Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт, присвячених життю і діяльності Михайла Грушевського, який проведено Інститутом модернізації змісту освіти.
Учениця 9 класу Трегубенко Катерина прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі учнівських робіт, присвячених життю і діяльності Михайла Грушевського, який проведено Інститутом модернізації змісту освіти. Нею було представлено роботу "Екскурсія до Музею Михайла Грушевського Лісниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів" (переглянути).За результатами конкурсних робіт вона стала переможницею.
З метою вшанування пам’яті видатного українського державного політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки, історика і організатора української науки, в навчальних закладах Київщини проведено різноманітні заходи: тематичні уроки, наукові конференції, читання, конкурси. Юні обдаровання Київщини також стали учасниками Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт, присвячених життю і діяльності Михайла Грушевського, який проведено Інститутом модернізації змісту освіти.

Роботи конкурсантів (переглянути)

Вітаємо переможців!
Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.