Профорієнтаційна екскурсія до Національного університету біоресурсів і природокористування України

Учні нашої школи разом із заступнком директора з навчально-виховної роботи Туніцькою О.М. побували на дні відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

/Files/dsc1.jpg /Files/dsс2.jpg

Університет презентував ректор Станіслав Ніколаєнко, який поділився власним секретом успіху. Його складові: на 40% гарна генетика, 30% – соціальні умови (які, крім іншого, дають можливість здобути гарну освіту) і 30% – працелюбність.

/Files/dsc3.jpg

Як стати успішним вступником-2020 розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець, а про студентське життя,цікаві проекти і заходи – голова Студентської організації університету Олександр Павелко. Перед учнями виступили творчі колективи університету.

І це гарний початок знайомства з вишем та фахом – почути все, що цікавить від справжніх професіоналів.

Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету Харчових технологій та управління якістю продукції АПК, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей.Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.

/Files/dsc7.jpg /Files/dsc9.jpg

Викладач факультету Іванюта А.О. ознайомила учнів з навчальними лабораторіями кафедр, основними дослідженнями, які проводяться у лабораторіях. Особливий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали дослідження перевірки якісного складу молока: вмісту жиру, білку, води, сухого знежиреного молочного залишку та температури замерзання, які вони власноруч могли провести на експрес-аналізаторі Еkomilk. Також діти, за участю викладачів факультету мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) молока; проводити оцінку якості фруктів та овочів на вміст нітратів, ковбасних виробів на вміст крохмалю.

/Files/dsc6.jpg

/Files/dsc4.jpg

Також перед присутніми виступив заступник голови студентської організації факультету Даніїл Маліков, який акцентував увагу на студентському житті, культурно-масових заходах, які проводяться на факультеті, студентському самоврядуванні та умовами проживання у гуртожитку.

Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.

Родзинкою заходу стало проведення для абітурієнтів майстер-класу "Фабрика здорового харчування", де учні власноруч виготовляли смачні вироби, оцінювали їх якість та як, зазвичай, проводили дегустаційну оцінку з гарячим чаєм та шоколадом.

/Files/dsc5.jpg

Позитивна атмосфера заходу сприяла тому що, усі відвідувачі отримали масу задоволення та корисної інформації.

/Files/dsc8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.