Подаруй посмішку солдату!

Подаруй посмішку солдату!

18 лютого 2015 року група учнів Лісниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського разом з директором школи В.П.Осадчим та вчителем іноземної мови В.В.Райковською відвідали бійців АТО, які перебувають на лікуванні в клінічній лікарні «Феофанія» м.Києва.

Як і завжди в таких випадках, ми взяли з собою листи, малюнки, обереги, фрукти, солодощі, але метою нашої поїздки було зовсім інше.

Нам хотілося поспілкуватися з молодими юнаками, підняти їм настрій, подякувати щиросердечно і …посміхнутися. Поділитися тим теплом наших юних сердець з героями, які захищали нас і які (а вони на цьому наголосили не раз) знову після одужання повернуться на передову. Звичайно, ми трохи ніяковіли, але ситуацію завжди рятували вони – мужні наші чоловіки. Тому і зустріч ця – ніби якесь перше побачення.

/Files/images/DSC00316.JPG

Для мене ж вона пройшла якось особливо піднесено і трохи «плаксиво». Мій тато Міша зараз перебуває у Пісках… І так хочеться, щоб йому там, на передовій, хтось також щиро посміхнувся і подякував за ту мужність і відданість.

Ми пишаємось вами, солдати!

Катя Білошевич, учениця 10 класу

/Files/images/DSC00319.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.