"Слава Героям! Лісниківська школа з Вами"

«Слава Героям! Лісниківська школа з Вами»

Цікавими й ефективними були два останні тижні в нашому закладі. Група учнів разом із своїми класними керівниками відвідала учасників АТО, які перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі м.Києва.

З метою військово-патріотичного виховання старшокласників школи відбулася зустріч з випускниками школи Володимиром Крюковим та Олександром Годуном, котрі повернулися з буремного Сходу і на даний час проходять курс реабілітації. Зустріч була цікава й пізнавальна. Зовсім недавно ці юнаки сиділи за партами, на перервах були шумними і інколи не слухняними, а зараз перед нами вони постали зовсім інші, обпалені неоголошеною війною молоді серця, які ділились власними думками і переживаннями за майбутнє України. Цікаво те, що Володя запізнився, бо власноруч випікав хліб, з яким і прийшов на зустріч. Ось це і є справжні воїни: вчора – з автоматом, сьогодні – із запашним хлібом.

Трохи згодом ми знову провели зустріч із жителем нашого села, який повернувся на ротацію із-під Волновахи. І він приїхав до нас не із порожніми руками, а привіз у шкільний музей «Галерея пам'яті» експонати сучасної зброї, адже вже бував у стінах школи і бачив всі ті музеї та належному рівні поставлене військово-патріотичне виховання учнів. Тож незабаром ми відкриємо нові експозиції.

Учні також не залишились байдужими. Вони добре підготувались до зустрічі, яка пройшла на одному диханні, хвилююче, чуттєво. І тому передали на передову і малюнки, і власно виготовлені обереги, і плакат із своїми маленькими ручками із написом «Хай наші теплі маленькі ручки збережуть і зігріють вас», і вірші, і лики святих, і звичайно, Прапор України.

А вся «чоловіча» половина основної школи сфотографувалася на фоні прапора «Слава Героям!» «Лісниківська школа з Вами» для того, щоб запевнити своїх захисників, що коли вони підростуть, то будуть гідними захисниками нашої Батьківщини.

Директор школи, викладач предмету «Захист Вітчизни»

Володимир Осадчий

/Files/images/DSC00020.JPG /Files/images/DSC00002.JPG /Files/images/DSC09977.JPG/Files/images/DSC09995.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.