Конкурсна програма "Міс Осінь"

По-різному ми називаємо осінь: холодною, золотою, дощовою, щедрою, сумною. Але, щоб там не було, осінь – гарна пора року. Спливають осінні дні... Традиційно в Лісниківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського проходив конкурс «Міс Осінь». Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. Такими рисами наділені і наші дівчата, які взяли участь у конкурсі. Учасницям потрібно було підготувати домашні завдання. А також пройти багато цікавих випробувань. Звичайно ж, вболівальники не залишилися осторонь, для них теж було підготовлено завдання.

/Files/images/DSC09519.JPG

Учасниці конкурсу успішно впоралися зі своїми конкурсними випробування. Кожна дівчинка отримала перемогу в певній номінації, та солодку винагороду.

Одним з домашніх завдань було створення композиції з використанням природніх матеріалів «Осіння фантазія».

- Робота учениці 7 класу Гиренко Яни
/Files/images/DSC09564.JPG

Осінній день. Ти виходиш на подвір’я і бачиш чарівну дівчинку-осінь.У неї на голові віночок з польових квітів, а в руках вона тримає пензлі і палітру з яскраво-жовтими кольорами. Прийшла і хутко зникла. Залишивши, лише те, що розфарбувала: ніжно-жовте листя на берізці, яскраво-червоні кущі калини, багряно-жовті дуби, золотистий килим на землі та ніжний свій парфум у повітрі. Піднімаєш голову і бачиш як,відлітаючи, курличуть журавлі.Цю красу не можна залишити без уваги...

- Робота учениці 7 класу Сіренко Ірини

/Files/images/DSC09566.JPG

-Роботи учениці 3 класу Сачук Катерини

/Files/images/DSC09574.JPG /Files/images/DSC09568.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.